~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Monday, February 2, 2015

Bestnya Bulan Februari 2015


Assalamualaikum wbt semua.

Ya Allah lamanya saya tidak bersiaran di alam blog ni. InsyaAllah lepas ni saya akan kembali aktif bersiaran untuk pengunjung-pengunjung tercinta.

Sebenarnya banyak sangat yang mahu dikongsi dengan uols tapi entah kenapa sejak dua-menjak ini kesibukkan saya sangat melampaui batas (hehehehe). InsyaAllah akan ubah sedikit time management saya untuk menyemarakkan lagi dunia blogger.

Untuk refresh uols, saya ni masih lagi penjual shaklee yang sah dan aktif. So dengan gembiranya saya nak inform uols supaya uols tidak ketinggalan berkenaan promosi AWESOME dan EXTRAVANGA Shaklee pada bulan Februari 2015 ni.

Shaklee memang awesome dan best, kalau dulu setiap bulan hanya ada satu sahaja promosi, tetapi lately sampai empat uols. Best ke best? Memang bestlah..hihihihi

So bulan Februari 2015 ini promosinya ialah Vitalea untuk dewasa, Ostematrix, Advance Joint Health Tablet atau lebih dikenali dengan gelaran AJHT dan Vitalea untuk kanak-kanak. hmmm banyakkan. Untuk pengetahuan uols semua ni memang faveret saya.

Promo 1 FEBRUARI 2015: VITALEA untuk orang dewasa, BELI 6 FREE 1; atau BELI 2 GET 5% DISCOUNT 
Multivitamin yang terhebat buat saya, saya pasti untuk uols juga
Promo 2 FEBRUARI 2015: OSTEMATRIX, BELI 6 FREE 1; atau BELI 2 GET 5% DISCOUNT
Supplemen Kalsium yang sangat best, dan ianya bukan sekadar kalsium biasa.
Promo 3 FEBRUARI 2015: Advance Joint Health Tablet, BELI 3 FREE 1
Supplemen untuk Sendi dan Tulang faveret ibu saya yang tercinta.
Promo 4 FEBRUARI 2015: VITALEA untuk Kanak-kanak, BELI 3 FREE 1
Multivitamin terhebat kanak-kanak ini faveret anak-anak saya, hingga saya terpaksa disorok.
Hmmmm... best kan? setakat sekadar uols mengangguk dan menyiakan tidak memadai yer. Dapatkan segera sebelum kehabisan stok.

Ok. sekian sahaja untuk kali ini, sehingga kita berjumpa lagi. InsyaAllah. 

Wassalam.

Sue Mohd | 013-510 0005
Bring Happiness to Others. InsyaAllah
Berkongsi Dari Hati Hanya yang Baik-baik Sahaja

No comments:

Post a Comment