~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Wednesday, August 28, 2013

The Power of Collagen Powder Shaklee.....


Salam UOLS

Sihat and Certia hendaknya UOLS yer...

Hari ni MG nk share sikit salah satu produk power Shaklee

 .......COLLAGEN POWDER SHAKLEE......

Sape nk kulit & muka yg licin, anjal & tegang, rambut yg cantik, kuku yg sihat, payudara yg tegang & anjal, sendi dan mata yg sihat....Sila angkat tangan

Mesti ramai yg angkat tangan kan....

Powerkan produk ni....

Nape x percaya... Kalau x tengok ni.....

Collage Powder Shaklee terbukti berkesan berdasarkan ujian klinikal untuk:
  • Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
  • Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
  • Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Makanya, kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder Shaklee:

  • ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka),   kedutan dan garis halus.
  • MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang
  • MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
  • MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Faedah tambahan : Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

Menarikkan...so tunggu ape lagi cubalah hari ini dan rasailah perbezaannya...

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

Friday, August 2, 2013

Kelahiran my 2nd Princess...Alhamdulillah & TQ SHAKLEE


Syukur Alhamdulillah... dengan izinNya, 01/08/2013, jam 9.34 pagi, Mama Gorgeous (MG) telah selamat melahirkan anak MG yang ke-6, juga puteri kedua kami, di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah (AZIM) di Bangi, Gynae sy yg cool, Dr. Noraini Nor....

AZIM Bangi...
Kenapa MG pilih Hospital ni?...sebab gynaenya semua perempuan, so MG x perlu risau kalau gynae faveret MG not available, still ade 2 lagi gynae perempuan, Dr. Fazlina Hanum n Dr. Masitah. Lagipun semasa MG dalam perjuangan, dlm labour room tu, Surah Yassin sentiasa berkumandang untuk menemani MG yg dalam kesakitan yg teramat sangat...sure korang tau kan sakitnya macam mana. Dan mulut MG pulak x henti2 membaca doa yg tertampal di dinding labour room ni walaupun MG mmg dh hafal sgt doa ni;


Mesti korang nk tanya bagaimana perasaan MG kan... of course le MG gembira sesgt sbb Allah telah makbulkan doa MG, so PrincessMia saya dh ade kwn utk main pondok2, takde le abg2 n adik jadi mangsa PrincessMia.....Yang paling buat MG happy masa tu, baby MG sgt sihat dan x kena jaundice, lega sgt sbb slps 9 hari nnt kami akan naik flight, so amatlah penting utk MG dan baby sihat walaifiat, ...syukur pada ALLAH kerana DIA telah mempermudahkan urusan MG sekeluarga...
inilah baby comel saya...comel kan.....
So kalau korang nk sihat ibu dan baby yg sihat, tirulah macam MG, jangan ragu2, pilihlah produk SHAKLEE....


Untuk order, konsultansi dan berkongsi experience, jangan malu dan segan utk contact MG (best price offer definitely);

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS