~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Friday, August 2, 2013

Kelahiran my 2nd Princess...Alhamdulillah & TQ SHAKLEE


Syukur Alhamdulillah... dengan izinNya, 01/08/2013, jam 9.34 pagi, Mama Gorgeous (MG) telah selamat melahirkan anak MG yang ke-6, juga puteri kedua kami, di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah (AZIM) di Bangi, Gynae sy yg cool, Dr. Noraini Nor....

AZIM Bangi...
Kenapa MG pilih Hospital ni?...sebab gynaenya semua perempuan, so MG x perlu risau kalau gynae faveret MG not available, still ade 2 lagi gynae perempuan, Dr. Fazlina Hanum n Dr. Masitah. Lagipun semasa MG dalam perjuangan, dlm labour room tu, Surah Yassin sentiasa berkumandang untuk menemani MG yg dalam kesakitan yg teramat sangat...sure korang tau kan sakitnya macam mana. Dan mulut MG pulak x henti2 membaca doa yg tertampal di dinding labour room ni walaupun MG mmg dh hafal sgt doa ni;


Mesti korang nk tanya bagaimana perasaan MG kan... of course le MG gembira sesgt sbb Allah telah makbulkan doa MG, so PrincessMia saya dh ade kwn utk main pondok2, takde le abg2 n adik jadi mangsa PrincessMia.....Yang paling buat MG happy masa tu, baby MG sgt sihat dan x kena jaundice, lega sgt sbb slps 9 hari nnt kami akan naik flight, so amatlah penting utk MG dan baby sihat walaifiat, ...syukur pada ALLAH kerana DIA telah mempermudahkan urusan MG sekeluarga...
inilah baby comel saya...comel kan.....
So kalau korang nk sihat ibu dan baby yg sihat, tirulah macam MG, jangan ragu2, pilihlah produk SHAKLEE....


Untuk order, konsultansi dan berkongsi experience, jangan malu dan segan utk contact MG (best price offer definitely);

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

No comments:

Post a Comment