~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

About Me

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke rumah saya dan membaca coretan saya. Terima kasih juga kerana sudi SHARE dan LIKE coretan-coretan yang ada dalam rumah saya. Juga terima kasih kerana sudi menjadi FOLLOWER saya

Saya, seorang ibu bekerja dan mempunyai 6 orang anak, 4 lelaki dan 2 perempuan. Meriahkan keluarga saya. Alhamdulillah. Rezeki Allah yang tiada tolok bandingannya. Keluarga yang meriah penuh dengan warna-warni.

Saya juga dengan bangganya ‘declare’ diri ini sebagai SHAKLEE INDEPENDENT DITRIBUTOR, ID 961604. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan produk SHAKLEE, feel free untuk hubungi saya di 013-510 0005. InsyaAllah saya sentiasa sedia membantu.

Saya menulis bukan kerana nama, tapi saya suka berkongsi rasa, tips dan info. Semoga perkongsian saya dapat memberi manfaat untuk semua. InsyaAllah. Semua yang baik datangnya dari Allah, yang kurang dari kelemahan saya sendiri.

No comments:

Post a Comment