~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Friday, September 20, 2013

Cara Best Menikmati ESP Shaklee...mmmm



Salam UOLS....

Dah try ESP Shaklee pujaan ramai ni... belum lagi, rugi sangat2....dah le banyak khasiat.

Ni Mama Gorgeous nak share cara2 korang nk sedapkan lagi ESP Shaklee yang memang dah sedap ni... kat bawah ni Mama Gorgeous listkan utk korang resepi2 untuk korang menikmati ESP Shaklee;

>>  ESP + Susu Anmum
>>  ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shakle
>>  ESP + Nesvita 3in1
>>  ESP + Jus Twister Tropicana
>>  ESP + Ribena
>>  ESP + Fruit Juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
>>  ESP + Milo/Horlicks
>>  ESP + Sirap Bandung
>>  ESP + Fresh Milk

>>  ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu for a few hours,then blend/shake it and mix with 1 sudu ESP, hasilnya bukan sahaja bertenaga, boost milk production and energized)


Tropika Twister..faveret
bestkan...mcm2 korang boleh mix dengan ESP Shaklee...variasikan, tapi kena ingat sayang2 Mama Gorgeous semua, no hot water for ESP Shaklee tau, nape x boleh pulak...sbb kalau panas2, nanti korang akan rosakkan protein tu...


ha...mesti korang dh x sabar nk try resepi ESP Shaklee kan, for those yg belum ade ESP Shaklee ni, contact je Mama Gorgeous, nak tanya banyak2 pun boleh, Mama Gorgeous sedia membantu korang, jangan segan2, Mama Gorgeous tak caj apa2 kat korang...

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

Friday, September 13, 2013

Mama Cergas, Baby Sihat, Papa Sayang....


Salam semua....

Cuba teka, kali ni saya nak share ape dengan uols? Quiz yang paling senang di alam blogger ni...hahaha, SET HAPPY FAMILY la...apa lagi... tak tau ni set apa, of coz la... sbb nama tu Mama Gorgeous yg bagi, siapa pulak la Mama Gorgeous tu...saya la siapa lagi...hehehehe

Oklah..sebenarnya SET HAPPY FAMILY ni dlm bahasa rasminya (cewah) nama dia SET BERSALIN SHAKLEE.....kenapa Mama Gorgeous bagi nama SET HAPPY FAMILY plak? nak tau kenapa, sebab MAMA CERGAS, BABY SIHAT, PAPA SAYANG....

Kenapa Mama Cergas? Mama cergas sebab mama makan supplemen yang ade dalam SET BERSALIN SHAKLEE tu...mama kan dalam pantang, so tidak semua makanan mama boleh ambil sewenang-wenangnya, so untuk memastikan mama mendapat khasiat secukupnya supaya mama cepat sembuh, kekal bertenaga dan dapat menghasilkan susu yang mencukupi untuk baby mama.

Baby Mama Sihat? Of course la baby mama sihat, sebab mama breastfeed, secara tak langsung baby mama mendapat khasiat yang sama, dengan penghasilan susu yang meriah baby mama sentiasa kenyang... kalau baby dah kenyang, baby akan tidur lena, dan ini boleh membantu pembesaran baby dengan sempurna, InsyaAllah

Macam mana pulak alkisahnya Papa Sayang? Ini penting ni, papa sayang sebab hati papa senang melihat isteri tercinta dan anak tersayang sihat walaifiat, papa tak payah nak runsing mama kurang sihat ke, pening kepala baby meragam ke kan...dan dengan set bersalin ni juga mama dah savekan budget papa, sebab mama fully breastfeed, x perlu keluarkan wang untuk membeli susu formula yang sememangnya MAHAL...

Inilah Set Bersalin Shaklee yang Awesome tu:
Ok uols, setakat ni je yang Mama Gorgeous kongsikan untuk kali ni. Bagaimana vitamin2 di atas membantu kecergasan, kesihatan dan kemeriahan susu, Mama Gorgeous akan cerita di entry yang lain ok. Jangan lupa temujanji kite ok... luv SHAKLEE, luv uols

Sebarang inquiries atau nak order ke, contact Mama Gorgeous aka Sue Mohd kat bawah ni:

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

Sunday, September 1, 2013

Selamat Menyambut Hari Merdeka yg Ke-56



Salam semua...

Selamat menyambut Hari Merdeka yg Ke-56, Alhamdulillah Malaysia masih lagi aman dan selamat...walaupun tiap2 hari kita disajikan dengan pelbagai jenis kes jenayah yg semakin menakutkan...dengan itu marilah kita beramai-ramai memanjatkan doa agar negara kita akan kekal selamat selamanya...InsyaAllah


Untuk sesiapa yg x tau tema & logo pada tahun ni;
Ehsan En Google
Merdeka...Merdeka...Merdeka

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS