~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Friday, September 20, 2013

Cara Best Menikmati ESP Shaklee...mmmm



Salam UOLS....

Dah try ESP Shaklee pujaan ramai ni... belum lagi, rugi sangat2....dah le banyak khasiat.

Ni Mama Gorgeous nak share cara2 korang nk sedapkan lagi ESP Shaklee yang memang dah sedap ni... kat bawah ni Mama Gorgeous listkan utk korang resepi2 untuk korang menikmati ESP Shaklee;

>>  ESP + Susu Anmum
>>  ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shakle
>>  ESP + Nesvita 3in1
>>  ESP + Jus Twister Tropicana
>>  ESP + Ribena
>>  ESP + Fruit Juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
>>  ESP + Milo/Horlicks
>>  ESP + Sirap Bandung
>>  ESP + Fresh Milk

>>  ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu for a few hours,then blend/shake it and mix with 1 sudu ESP, hasilnya bukan sahaja bertenaga, boost milk production and energized)


Tropika Twister..faveret
bestkan...mcm2 korang boleh mix dengan ESP Shaklee...variasikan, tapi kena ingat sayang2 Mama Gorgeous semua, no hot water for ESP Shaklee tau, nape x boleh pulak...sbb kalau panas2, nanti korang akan rosakkan protein tu...


ha...mesti korang dh x sabar nk try resepi ESP Shaklee kan, for those yg belum ade ESP Shaklee ni, contact je Mama Gorgeous, nak tanya banyak2 pun boleh, Mama Gorgeous sedia membantu korang, jangan segan2, Mama Gorgeous tak caj apa2 kat korang...

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

No comments:

Post a Comment