~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Sunday, November 3, 2013

Supplement Aku Yang Dulu, Supplement Aku Yang Sekarang


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Bukan main lagi tajuk MG kali ni... dah macam lagu Tegar dah, ni lagu faverat MG selain I want to be  a Millionare...




Kali ni MG nak share dgn uols supplement yang MG consume masa dolu-dolu (wah macam dah lama beno) dengan yang MG consume selepas join Shalee. Kalau dulu nak beli supplement, jenuhlah MG berkira-kira, kalau ikut rank dalam monthly budget supplement ni memang rank yang paling last sekali la... Almaklumlah komitmen tinggi...bukan MG kedekut tau, MG bukan orang yang macam tulah... dan kalau MG beli pun selalunya multivitamin je la....makan pun on and off je, ingat makan, tak ingat lagi best, nanti lambat la nak beli lain... hahahaha, boleh cam gitu...

Tapi sejak join SHAKLEE, pendirian MG dah berubah,bukan apa...dah banyak study pasal supplement kan especially yang MG nak makan so sedikit-sebanyak memberi kesedaran pada MG betapa pentingnya pengambilan supplement untuk kesihatan kita...so dah tahu, dah consume, bolehlah share dengan uols..

So sekarang macam-macam supplement MG ade, untuk kesihatan, untuk kecantikan, untuk breastfeeding, untuk kesejahteraan rumahtangga, macam-macam ada..... Untuk anak-anak, untuk suami, untuk ibu tercinta, semua ade..


Set Kesihatan Asas MG
Set Menyusu MG
Set Diet MG
Ni best ...memandangkan bulan lepas bonus shaklee MG MASYUKkkkkkk, from 3 angka to 4 angka.. best kan, MG baru je 2 bulan aktif sharing about supplement yang MG consume, siap bulan ni boleh bagi extra cash to my MOM and PIL, ....and yang paling best... boleh usha supplement seterusnya yang akan masuk dalam gerobok supplement MG.....so MG pilih VIVIX
money... money.. money
Kenapa MG perlu VIVIX, si tonik ajaib ni...mestilah MG perlukan......usia MG pun dah nak late 30th haruslah MG cari supplement yang anti-ageing, awet muda...life begin with 40 katanya kan... kena la jaga, barulah cik abang bertambah sayangggg...




Lagipun time nilah banyak penyakit-penyakit yang nak menyinggah, kalau singgah je takpe lah kan, hendaknya terus menetap kat badan MG macam Diabetislah, darah tinggi lah, nyanyuk lah (oh no), problem sendi lah, saraf lah, jantung lah, kulit berkedut lah... Banyak lagi lah, panjang pulak kang aklau nak list kat sini semua...

So sebelum terlewat... Kena la bertindak pantas. Tambahan pulak bulan ni mmg bulan promosi utk VIVIX, buy 6 free 1, apalagi grabbbbb je le....


Vvix, si tonic ajaib
1 botol boleh,
2, 3, 4, 5 botol boleh,
6 botol... tersangat lah boleh...

Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

No comments:

Post a Comment