~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Monday, November 18, 2013

Why MG Consume Omega Guard Shaklee ???


Assalamualaikum dan selamat sejahtera....

Yeah... 

Ramai rakan-rakan tanya, Kenapa MG consume Omega Guard Shaklee...ni mesti case tengok saya kurus, sebab ramai yang tahu OGS ni membantu sesiapa yang nak menurunkan berat badan... Hehehehe
Omega Guard Shaklee Terbaikkkkk.....
Banyak sebab mengapa MG ambil OGS ni..
💊 membuang toksin yang semestinya banyak dlm badan MG
💊 MG kan ibu yang fully breastfeed, so mmg elok sangat la untuk perkembangan otak baby comel MG tu
💊 dah namanya wanita kan mestilah nak kecantikan.. flawless skin gitu
💊 meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan kerja.. almaklumlah dah anak 6, faham2 je la kan..
💊 menjaga tahap kesihatan MG seperti jantung, sendi, tulang dll

Banyak kan faedah yang MG dapat dari OGS ni..memang puas hati dan berbaloilah, boleh sihat, shape up dan cantik...

Sebenarnya ramai yang perlukan OGS ni Untuk Menyokong Tahap Kesihatan.. Antaranya;

~ Warga Emas
~ Pesakit Jantung
~ Wanita
~ Lelaki
~ Wanita yang telah melahirkan anak
~ Pesakit darah tinggi
~ Orang yang selalu lupa
~ Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
~ Pelajar
~ Ibu menyusu
~ Ibu Hamil
~ Org yg menghadapi masalah Buasir, ezcema, insomnia, autism, schizophrenia
~ Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus

Untuk korang yang belum ade OGS ni, memang rugilah.. Sebab uols memang ade kan masalah2 kesihatan tu kan...jangan tunggu lama2 sebab OGS ni hot item, nanti out of stock.. uols juga yg rugi kan....


Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

No comments:

Post a Comment