~ Ya Allah! Apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah bagiku, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah untukku, apabila di laut maka naikkan, apabila jauh maka dekatkanlah bagiku, sekiranya dekat maka permudahkanlah untukku, sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untukku mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi berkat sehinggakan ku tidak memerukan sesiapa selain dariMu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Dikau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Amin. ~

GOOGLE+ FOLLOWERS

Saturday, December 14, 2013

Harimau Mengaummm....Bukan Harimau yang Berbahaya tetapi Harimau Masyukkkkk


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Syukur...Syukur...Syukur, MG sangat bersyukur pada hari ini. Alhamdulillah... pada hari jumaat yang barakah ini, melimpah-ruah rezeki Allah turunkan kepada MG. Gembira, usah dikata, terlalu happy.

Bermula dengan incident HARIMAU MENGAUMMMM... kenapa harimau MG mengganas di tengah-tengah bulan, sedangkan HARIMAU UOLS senyap, entah2 tengah nazak... dulu MG pun macam uols jugak, tengah bulah HARIMAU nazak, tunggu diberi suntikkan pada penghujung bulan, baru boleh mengaum balik...nak tau???? atas alasan apa lagi, SHAKLEE lah..., dah sah-sah MG ni SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR.

Tu dia harimau kesayangan dah mengaummmm
4 angka uols, sape nak bagi, tambah-tambahlah penghujung tahun ni, banyak sangatlah nak spend duit, especially orang macam MG ni, anak ramai yang sekolah, 4 orang uols, banyak persediaan yang perlu dibuat... baju sekolah, kasut sekolah, buku sekolah, beg sekolah, stationery lagi, memang banyak, siapa yang mempunyai anak bersekolah tahulah peritnya menjelang penghujung tahun ni.....selalu company MG bagi advance every year end, tapi this year TIADA yer... korek tabung le jawabnya
alamak.. pecah tabungku
Itu perihal nak buka sekolah, time school holiday ni...spending bawa anak-anak makan angin lagi. Normallah, kalau cuti anak-anak mestilah nak ber'holiday', nanti masuk sekolah, kawan-kawan story mory pergi ke sana sini, anak kita nganga, tak ke kesian. Tak kisahlah dalam ke luar negeri, dekat ke jauh, perlu jugak bawa mereka berlibur-lara untuk release tension...ingat anak-anak tak reti tension, dia orang pun tension jugak tau, macam kite...

Minggu lepas, cikgu taska pulak inform next year owner nak naikkan yuran bulanan taska, duit lagi. Kalau dulu boleh bincang2 je dengan cikgu, tapi next year totally NO...huhuhuhu.

Alhamdulillah syukur sangat join SHAKLEE ni, dapat topup monthly income, dapat bantu En. Suami, dapat hulurkan lebih kat emak dan parents in law, dapat gembirakan anak-anak.. anak-anak apa lagi, happylah, siap doakan MG semoga semakin berjaya, berjaya dan kaya... wanita kaya berhati mulia katanya. AMIN. Terima kasih duhai anak-anakku doakan mama.

Sebenanrnya tak susah manapun nak ber'SHAKLEE' ni... dulu pun MG ni macam uols lah, belum apa-apa lagi dah fikir susah-susah, takut-takut, tapi sekarang tengok MG, MG boleh buat, yang penting kena berfikiran positif, tahu tatacara berniaga, perlu ade sistem yang betul, mempunyai mentor dan leader yang tip-top macam upline2 saya, mention je susur galur MARIA FIRDAUS, memang menyesallah kalau tak join, memang eager giler nak coaching downline... orang macam MG yang banyak komitmen ni pun boleh buat apatah lagi uols...

Inilah SIFU hebat susur galur Maria Firdaus yang mencetuskan fenomena tu.....
Baru terfikir nak join??? boleh je belum terlambat pun, tapi buat yang still ragu-ragu, still nak berfikir lagi, kena ingat FAST ACTION FAST RESULT.

Bagaimana nak join???  senang sangat, contact MG lah, contact no. ade kat bawah.
Berapa modal??? RM65 je
Tapi nak free membership pun boleh, bulan ni memang best sebab promotion OMEGA GUARD BUY 6 FREE 1, grab je promotion ni free membership in your hand. best tak... OMEGA GUARD memang HOT ITEM tau, banyak gilerlah kelebihannya


Fast Action Fast Result
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/suemohd%20

Sue Mohd Si Mama Gorgeous
013.510.0005
Never stop to HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS

No comments:

Post a Comment